Όροι συμμετοχής-διανομής

Αγαπητοί επισκέπτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας, είτε μετά από εγγραφή στο κατάστημά μας, είτε σαν απλός επισκέπτης .

Στις δύο αυτές περιπτώσεις και προκειμένου να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, ενδέχεται να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κλπ. Τα στοιχεία που δηλώνετε στην τοποθεσία www.biofarm.gr έχουν ως μοναδικό σκοπό την ομαλή εκτέλεση των διαδικασιών για την διεκπεραίωση της παραγγελίας των πελατών και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) στην περίπτωση που έχετε ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή.
Τα στοιχεία σας, δεν πρόκειται να κοινοποιηθούν σε τρίτο και υπόκεινται στις διατάξεις περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια και αλήθεια των προσωπικών στοιχείων των μελών του. Οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν, να διορθώσουν, να τροποποιήσουν και να ενημερώσουν τα στοιχεία τους.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. για σκοπούς που αφορούν την παράδοση των προϊόντων του πελάτη, την ταυτοποίηση των στοιχείων του, όταν αυτό κριθεί σκόπιμο, την ενημέρωση του για προσφορές, νέες αφίξεις προϊόντων, διαγωνισμών και εκδηλώσεων.

-Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

-Oι παραγγελίες εξοφλούνται

  • με Αντικαταβολή
  • με Πιστωτική Κάρτα μέσω τερματικού Καρτών POS 

-Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται  Φ.Π.Α. 13% - 24% ανάλογα την κατηγορία του προιόντος.

-Το ελάχιστο ποσό της παραγγελίας σας είναι 30 €.

-Για παραγγελίες  των 30€ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 8€.

-Για παραγγελίες από 30€ - 60€ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 6€.

-Για παραγγελίες άνω των 60€ - 90€ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 5€.

-Για παραγγελίες άνω των 90€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

-Αποστολές γίνονται με δικό μας όχημα εντός 5 εργάσιμων ημερών(εργάσιμες ημέρες και ώρες 9πμ-4μμ).

-Για την πορεία της παραγγελίας σας λαμβάνεται ενημερωτικό email στην διεύθυνση που δηλώσατε.

-Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και με την ταυτοποίηση του κωδικού (ID) της παραγγελίας σας.

 

Φόρτωση ...